Rólunk

Bemutatkozunk!

Cégünket, több éves gyakorlati, szakmai tapasztalat megszerzése után, 1991-ben alapítottuk. Egyéni ötleteinket, tervezési és kertépítési módszereinket kívántuk vállalkozási formában megvalósítani. Ügyfeleink dinamikusan növekvő száma igazolja, hogy az általunk épített kertek egyre több ember tetszését nyerik meg. A legtöbb megrendelőnk elégedett ügyfeleink ajánlása alapján talál cégünkre.

 Szolgáltatásainkról további képet kaphat egy személyes találkozás alkalmával, melynek során kertjét felmérjük, hogy megállapítsuk a terület egyéni adottságait.
Figyelembe véve az ön elképzeléseit, igényeit, a kapott információk alapján néhány napon belül elkészítjük a kerttervet.

Nálunk a felmérés, tervezés Budapest és vonzáskörzetében ingyenes és ön a kész kertterv, valamint költségvetés alapján dönthet.

Ma már szerencsére egyre több kertépítő cég kínálja szolgáltatásait.
Ennek eredményeképpen a szolgáltatások színvonala, ár/érték aránya ugrásszerűen javult az elmúlt években. Örülünk hogy cégünk is részese, előmozdítója lehetett ennek a versenynek, melynek reményeink szerint a megrendelők lesznek leginkább a győztesei.

Amennyiben minket tisztel meg bizalmával, bizton állíthatjuk, hogy ugyanarra a kertre lehetünk büszkék.

Édenkert kkt logója

 

Call Now ButtonÉdenkert kkt