Névnap
Ma 2017. december 11., hétfő, Árpád és Árpádina napja van. Holnap Gabriella napja lesz.

Kedves olvasó!
 

Természetesen cégünk is tervez, telepít, és javít öntözőrendszereket. Ilyenkor szokásosan következne egy bemutató az öntözés előnyeiről, valamint arról, hogy az általunk épített berendezés milyen minőségű. Mi azonban a választást és a döntést szeretnénk segíteni, még akkor is. Ha ez más kiváló cégre esik. 
Míg egy kerttervről, vagy referencia képekről eltudjuk dönteni, akarunk -e hasonlót a kertünkben vagy sem. Az öntözőberendezésekkel nincs ennyire egyszerű dolgunk. Ez kezdetben nehézségeket okozott még nekünk is.

 

 

Cégünk és az öntözéstechnika

Cégünk az öntöző üzletágát, automataöntözők szervizelésével kezdte, kertjeinkben egyszerűen sokszor szükség volt automata öntözőrendszerre. Sok esetben az automata öntöző már készen volt. A berendezések feladata lett volna; ügyfeleink kertjének minőségi öntözése. Legtöbbször különféle öntözéstechnikai problémákba botlottunk. A problémák annyira súlyosak voltak, hogy a végén töviről hegyire, meg kellett tanulnunk az öntözést. Kutatásokat végeztünk, rossz és jó minőségű termékek után egyaránt. Így kezdetben kiváltva a nem megfelelő alkatrészeket. Az alkatrészek cseréje megoldotta a problémák egy részért . 
Ám a berendezéseket egyszerűen nem lehetett beállítani. Rájöttünk, hogy a problémák nagy részét, a nem megfelelő tervezés okozta. Így ebben a témában is elmélyültünk.
Számtalan öntözőt építettünk át, öntöző márkák tucatjait tudtuk közelről megvizsgálni. Egyedi technológiákat fejlesztettünk ki, vagy tanultunk meg. Még saját szoftver fejlesztésébe is kezdtünk, ami a számításokat segíti.

 


 

Kalandos utat jártunk be, hogy a végén elmondhassuk: Az öntözők hasznos berendezések, de nem csodaszerek. Használatuk rengeteg előnnyel is jár, ugyanakkor hátrányaik is vannak.
Biztosak vagyunk benne, hogy ön nem egy öntözőt szeretne vásárolni, ön egy olyan kertet szeretne, amely szép és a legkevesebb gonddal fenntartható. Az öntözőrendszer csak abban segít, hogy ön minél több örömét lelje a kertjében. Úgy tapasztaltuk, egy öntözőrendszer akkor működik jól, ha keveset beszélnek róla, amikor egy öntöző megfelelően működik, akkor ugyanis mindenki a kertről beszél és a kertet dicséri. Cégünk öntözősei valójában kertet építenek, még ha egy gép tervezésével és szerelésével és telepítésével is teszik ezt.
A jó öntözőről tehát kevés szó esik, ha azonban szép kertet szeretnénk, beszélnünk, illetve nekünk írnunk kell róla. Egyszerűen azért, mert szeretjük a szép kerteket és azt, ha valami jól működik.
Öntözős cikksorozatainkban, ezért írni fogunk az öntözők hátrányairól is, ahogyan arról is, mi számít alapnak az öntözésben, illetve mi számít alap vagy „luxus” modellnek. Ezen felül kitérünk arra is, tényleg vizet spórolunk-e egy öntözőrendszerrel, ahogyan arra is kitérünk, valójában mekkora vízszámlával kell számolnunk egy szép kerthez és valóban megéri-e kútról vagy esővízről öntöznie önnek.

Bízzunk benne, tudunk mindazoknak segíteni, akik egy szép kertet szeretnének, olyan kertet amely a legkevesebb gonddal és a legtöbb őrömmel fenntartható. Ebben partner lehet egy minőségi öntözőrendszer. Írásainkkal azoknak is igyekszünk segíteni, akik más kiváló céget választanak és azoknak is, akik maguk építenék fel öntözőrendszerüket, akár azoknak is akik úgy döntenek nem szeretnének öntözőrendszert.
Amennyiben minket tisztel meg bizalmával, elérhetőségeinket itt találja.
Öntözőrendszereinkről, technológiáinkról és garanciáinkról szóló cikkünk
Ha ön úgy dönt saját maga szeretné felépíteni az öntözőrendszerét, segítőkész forgalmazó partnercégeinkről ezen az oldalon tájékozódhat.

 
Real Time Web Analytics